Ontwikkeld vanuit de bakkerspraktijk biedt het programma op basis van uw recepturen en uw werktijden een volledig en gedetailleerd economische & forfaitaire (fiscale) berekening per product van uw kostprijs die leidt naar uw verkoopprijs volgens uw parameters.
- Gebruik snelle, eenvoudige en betrouwbare simulatie- en analysetechnieken voor het bepalen van uw rendabele verkoopprijzen en kortingen bij uitleveren.
- Bereken in een oogwenk de impact van wijzigingen in aankoopprijzen, loonkost, productiemethodes, vaste kosten, …
- Bestellingen via email en bijhouden historiek bestellingen/lotnummer
- Koppeling recepten met productielijst in winkelbeheer/bestellingbeheer
- Productfiches met memovelden, receptenboeken, ingrediënten, …
Tevens kan u tal van verplichte gegevens bijhouden in kader van:
- Uw autocontrole: allergenen, verbruiken, etikettering/broodplaatjes, info aankopen/grondstoffen, …
- Uw productieorganisatie: automatische samenstelling, tabellen, foto’s, …
BESCHIKBARE UITBREIDINGEN:
- Module etiketten voorverpakte producten
- Module Fooddesk: koppeling met een database voor vermelding van allergenen, ingrediënten en voedingswaarden