Ontwikkeld vanuit de bakkerspraktijk biedt het programma op basis van uw recepturen en uw werktijden een volledig en gedetailleerd economische & forfaitaire (fiscale) berekening per product van uw kostprijs die leidt naar uw verkoopprijs volgens uw parameters.

  • Gebruik snelle, eenvoudige en betrouwbare simulatie- en analysetechnieken voor het bepalen van uw rendabele verkoopprijzen en kortingen bij uitleveren.
  • Bereken in een oogwenk de impact van wijzigingen in aankoopprijzen, loonkost, productiemethodes, vaste kosten, …
  • Bestellingen via email en bijhouden historiek bestellingen/lotnummer
  • Koppeling recepten met productielijst in winkelbeheer/bestellingbeheer
  • Productfiches met memovelden, receptenboeken, ingrediënten, …

Tevens kan u tal van verplichte gegevens bijhouden in kader van:

  • Uw autocontrole: allergenen, verbruiken, etikettering/broodplaatjes, info aankopen/grondstoffen, …
  • Uw productieorganisatie: automatische samenstelling, tabellen, foto’s, …

BESCHIKBARE UITBREIDINGEN:

  • Module etiketten voorverpakte producten
  • Module Fooddesk: koppeling met een database voor vermelding van allergenen, ingrediënten en voedingswaarden